![]() |
Didimde Tatil |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Didimde TatilDidimde TatiL Aydın'ın ilçesi Didim ününü Altınkum'un sahili ve antik kent Didyma'dan alıyor ![]() Yapabileceğiniz Aktiviteler Didim için gündüz sıcaklık değerleri (en düşük - en yüksek): Haziran 33 - 44 °C Temmuz 36 - 44 °C Ağustos 35 - 44 °C Eylül32 - 39 °C Didim Ulaşım Bilgileri Karayolu: Didime yaz Turizm Sezonu boyunca Ülkemizin hemen hemen tüm illerinden düzenli otobüs seferleri ile ulaşılabilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Havayolu: İzmir Hava Limanı Didim İlçe Merkezine 140, Bodrum Hava Limanı ise 70 km ![]() ![]() ![]() ![]() Didim Yöresel Yemekleri Keşkek - Yuvarlama - Paşa Böreği Blue Ocean Restaurant Bar Adres: Altınkum Mah ![]() ![]() Cirsus Restaurant Bar Cafe Adres: Atatürk Bul ![]() Telefon: 0256 813 74 17 Günay Balık Restaurant Adres: Maliye Dinlenme Tesisleri Sedefkoy - Mavişehir - Didim Telefon: 0256 825 67 33 Jolly's Restaurant Adres: Yalı cad ![]() Telefon: 0256 813 36 22 Kumsal Balık Restoran Adres: Taşburun mevkii Didim Telefon: 0256 831 01 05 Topkapı Restaurant Adres: Yalı Caddesi No: 67 Altınkum Plajı Didim Altınkum Telefon: 0256 813 71 97 Valentine Restaurant Pub Adres: Ataturk Bul No:227 Altinkum Didim Telefon: 0256 813 70 19 Didim Eğlence Yerleri Flamingo Disco - Adres: Yalı Caddesi Garden Bar - Adres: Yalı Caddesi Anadolu Bar - Adres: Yalı Caddesi Galaxy Bar - Adres: Yalı Caddesi Valentine Bar - Adres: Atatürk Bulvarı Joker's Club - Adres: Akbük Didim Gezilecek Yerleri Miletos: Söke ilçesinin Balat köyü yakınlarında yer alan kentin kuruluşu İÖ 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Didyma: Miletos'un 20 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|