![]() |
Benim Kurallarımla Diyet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Benim Kurallarımla DiyetŞayet önünüze konan her tabağı silip süpürmek ve sonrasında şişkinlik çekmek istemiyorsanız, hem sağlığınız, hem de kilonuz için bazı fedakarlıklar yapmak zorundasınız ![]() Unutmayın, hayatta, çoğunlukla olduğu gibi, güzel şeyler zararlı, tatsız şeyler ise faydalıdır, örneğin bira ve patates kızartması yerine salatalık ve suyu koymak kalori açısından büyük fayda sağlayacaktır ![]() ![]() ![]() * Arkadaşlarınızla öğle tatilinde yemek yemeye çıktığınızda, köşedeki hamburgerci ya da yakındaki büfede atıştırmak yerine, bir kafeye gidin, salata barından faydalanın ya da ızgara ürünlerini tercih edin ![]() * Restoranlarda önünüze gelen iştah açıcılara dokunmayın ![]() ![]() * Uçaklarda verilen yiyecekler hem sağlıksızdır, hem de hava ve yer değişiminden dolayı sarsılan bünyenize bir de sarsılmış midenizi eklemenize sebep olurlar ![]() ![]() * Yapay meyve sularını vitamin niyetine tüketmekten vazgeçin ![]() ![]() * Önünüze gelen ve herkesin iştahla yediği tatlıdan küçük bir parça almaya kalkmayın ![]() ![]() * Yemek esnasında alkollü içkiler tüketmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() * Koşmak yerine, meyve yemeyi deneyin ![]() ![]() ![]() * Haftanın bir gününü ?Serbest Gün? olarak belirleyin ve canınızın uzun zamandır çektiği bir besini tüketin: Tabii ki günü, bütün haftanın acısını çıkaracak şekilde yemekle doldurun demiyorum ![]() ![]() * Nerede olursanız olun, yatmadan en az iki saat önce yemek yemeyi bırakın ![]() ![]() * Abur-cuburdan uzak durun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|