Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filminin, fragmanı, günışığı, tanıtım, temizleme, şirketi

Günışığı Temizleme Şirketi Filminin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günışığı Temizleme Şirketi Filminin Tanıtım Fragmanı

Günışığı Temizleme Şirketi

Orjinal Adı: Sunshine Cleaning Sunshine Cleaning

Yönetmen : Christine Jeffs

Senaryo Yazarı : -

Tür : Dram , Komedi

Ülke : ABD

Süre : 106 106 dk

Konu

Geçimlerini suç mahallerini temizleyerek sağlamaya karar veren iki kız kardeş, acemiliklerinden dolayı işleri önce yüzlerine bulaştırsalar da bu alanda kendilerine bir isimi yapmayı başarırlar Ancak hayatlarındaki ve kendi aralarındaki sorunlar, geçmişlerinden gelen bir olayın yankılarıyla birleşince “Günışığı Temizlik Şirketi”nin geleceği tehlikeye düşer Acaba verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen babalarının yardımıyla bu tuhaf aile her şeyin üstesinden gelebilecek midir?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com