![]() |
Kutsal Damacana 2: İtmen Filminin Tanıtım Fragmanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kutsal Damacana 2: İtmen Filminin Tanıtım FragmanıKutsal Damacana 2: İtmen Filminin Tanıtım Fragmanı Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Komedi, Korku Yönetmen: Korhan Bozkurt Senaryo: Suat özkan, Kaan Ertem, Soner Günday Yapımcı: Şenol Zencir, Selin Altınel Görüntü Yönetmeni: Selahattin Sancaklı Gösterim Tarihi: 22 Ocak 2010 (Türkiye) ![]() Filmin Özeti Fikret, eski mesleği olan gemiciliğe dönmüş, tayfa olarak çalıştığı gemiyle uzak denizlere açılmıştır ![]() ![]() Ertesi gün Fikret baygın bir halde Hindistan sahilinde bir kumsalda karaya vurur ![]() ![]() Aradan beş ay geçer, Fikret sağlığına kavuşur, tapınakta eğitim gören Serkan adındaki bir Türkle tanışıp arkadaş olur ![]() ![]() ![]() Fikret ve Serkan Türkiyeye dönerler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ertesi sabah Fikret arkadaşı Müjdatla buluşur ![]() ![]() ![]() ![]() Fikret ve Müjdat o gece Müjdatnin evine giderler ![]() ![]() Ertesi gün Fikret ve Müjdat antika tabloyu satmak için Serkanın çiftlik evine giderler ![]() ![]() ![]() Müjdat akşam servisini yapmak, öğrencileri evlerine götürmek için servis aracına biner ve köşkten ayrılır ![]() Fikret, Serkan, Melis ve köşkün çalışanları baş başa kalır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evin şöförü Güngör tüfekle gelir ve Kurt Adamı vurur ![]() ![]() Fikret yardıma gelmesi için dostu papaz Artini arar ama ne yazık ki Kurt Adam Müjdat o odadadır ![]() ![]() Papaz Artin yardıma gelmiştir ![]() ![]() ![]() Ormanda Kurt adam Müjdat tekrar karşılarına çıkar ve onlara tekrar eziyet etmeye başlar, daha önce bir çukura düşüp diğerlerinden ayrı düşen evin hizmetçisi arkadan sesizce gelir, Kurt Adamı gümüş çatalla öldürür ve Müjdat tekrar insana dönüşür ![]() Filmin Fragmanı Kutsal Damacana 2: İtmen Oyuncular ![]() Şafak Sezer ![]() Ali Sürmeli ![]() Mustafa Üstündağ ![]() Bülent Şakrak ![]() Aydemir Akbaş |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|