Aklın Halleri Kısa Film Yarışması

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aklın Halleri Kısa Film Yarışması

Aklın Halleri kısa film yarışması

Türkiye Psikiyatri Derneği bu yıl ilk kez bir kısa film yarışması düzenledi Ana konusu “Aklın Halleri” olan yarışmaya 96 film başvurdu

Ahmet Şefik Güngör, Tahsin İşbilen ve Halis Ulaştan oluşan seçici kurul, bu filmlerden 25inin yeniden değerlendirilmesine karar verdi Seçilen 25 film ödülle buluşmak için yarışacak

Seçilen filmler 5–9 Ekim 2010 tarihleri arasında İzmirde gerçekleştirilecek olan 46 Ulusal Psikiyatri Kongresi'nde gösterilecek ve kongrenin kapanış toplantısında yapılacak tören ile ödüller sahiplerini bulacak

TPD Kısa Film Yarışması'nda 1 seçilen film 5000, 2 seçilen film 3000, 3 seçilen film ise 2000 TL ile ödüllendirilecek Seçilen filmlerin çeşitli kentlerde izleyiciyle buluşturulması da hedefler arasında

Türkiye Psikiyatri Derneğinin düzenlediği ilk yarışma olması nedeniyle fazla başvuru beklemediklerini belirten TPD Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Halis Ulaş, bu ilginin derneği çok memnun ettiğini, önümüzdeki yıl bu etkinliği bir kısa film festivaline dönüştürmeyi düşündüklerini söyledi

TPD Kısa Film Yarışması Ödül Jürisi, Türkiye Psikiyatri Derneği Merkez Yönetim Kurulu üyesi Tunç Alkın, Senaryo Yazarı ve Psikiyatrist Fatih Altınöz, Sinema Yönetmeni Özer Kızıltan, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Zuhal Çetin Özkan ve Belgesel Sinema Yönetmeni Enis Rızadan oluşuyor

TPD Kısa Film Yarışmasında Kışla, Beni Seviyorum, Normal, Hiç, Kağıttan Cinayetler, İnsanın Deli Dediği, Güneşin Karanlığı gibi filmler yarışıyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com