Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dostu, insanın, olur, tane

İnsanın Dostu Bir Tane Olur

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnsanın Dostu Bir Tane Olur

İNSANIN DOSTU BİR TANE OLUR

bir genç babasına sürekli birsürü dostunun olduğunu anlatır dururmuş babasıda arkadaşın birsürü olacağını ama dostun 1 tane olabilecegini anlatırmış

babası birgün oğluna
''gel bakalım sana kimin gerçek dost olduğunu göstereyim'' demiş
bir koyun keserek kanlı şekilde çuvala koymuş ve ogluna ''al bu çuvalı sırtına yükle ve bütün dostlarının kapısını çal bakalım'' demiş oglu babasının dediğini yapmış

ilk dostunun kapısını çalmış kapıyı açan dostu kanlı çuvalı görünce bir kelime bile etmeden kapıyı yüzüne kapamış2-3-5 derken bütün dostlarından aynı muameleyi görmüş ve babasının yanına geri dönmüş

Babası ona ''şimdide benim dostuma gideceksin'' demiş ve oglunu yollamış çocuk babasının dostunun kapısını çalmış adam kapıyı açıp elinde kanlı çuvalla dostunun oglunu görünce hemen onu içeri almış Çuvalın içinde ne oldugunu bile sormadan birlikte arka bahçeye geçip bir çukur kazmışlar ve çuvalı gömmüşler Adam çukurun üzerine belli olmasın diye sarımsak ekmiş

Çocuk teşekkür edip eve dönmüş ve babasına ''baba haklıymışsın benim hiç gerçek dostum yokmuş'' demiş Babası ''daha dur oğlum o hemen belli olmaz, şimdi git durduk yere tartışma çıkarıp benim dostuma bir tokat at'' demiş

Çocuk yine babasının dostunun kapısına varmış kapıyı çalmış Hoş bir şekilde karşılanan genç babasının dediğini yaparak durduk yere tartışma çıkarıp adama bir tokat atmış

Adam çocuğa dönerek ''git babana söle biz bir tokata sarımsak tarlasını satmayız'' demiş İNSANIN DOSTU BİR TANE OLUR!!!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com