![]() |
5 Dakika Daha Baba |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 5 Dakika Daha Baba5 Dakika daha baba Gunesli bir gundu ![]() sallanan su kirmizi kazakli cocuk benim oglum" dedi ![]() Adam gulumseyerek "Guzel bir oglunuz var" dedi ![]() kazakli cocukda benim oglum" Sonra saatine bakti ve "Heyyy, Todd, sanirim artik gitme zamani" diye seslendi ogluna ![]() Cocuk salincakta yukselirken "Bes dakika daha baba, lutfen yalnizca bes dakika daha" diye karsilik verdi babasina ![]() Adam basini "peki" anlaminda sallayinca cocuk neseyle sallanmaya devam etti ![]() Dakikalar sonra adam ayaga kalkarak tekrar seslendi ogluna "Todd, artik gidelim mi, ne dersin?" Cocuk yine gitmeye isteksiz "Ne olur baba, bes dakika daha, lutfen, bes dakika daha" diye bagirdi babasina ![]() Adam" Tamam" deyince cocuk kahkahalar atarak sallanmaya devam etti ![]() Sonunda kadin dayanamadi ve sesinde gizli bir hayranlikla "Ne kadar sabirli bir babasiniz" dedi ![]() Adam gulumsedi kadina ![]() ![]() Tommy'yi gecen yil burada sarhos bir surucunun carpmasi sonucu kaybettim ![]() Buraya yakin yolda bisiklet suruyordu ![]() ayirmamistim ![]() icin herseyi yapardim ![]() kendime ![]() ![]() O her "Bes dakika daha baba" dedigi zaman , oyun oynamak icin bes dakika daha kazandigini dusunuyor, oysa isin gercegi ne biliyor musunuz? Ben onu oyun oynarken bes dakika daha fazla izleyebiliyorum, asil kazanan benim |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|