Badem Ezmeli Pestil Sarması |
02-22-2010 | #1 |
Şengül Şirin
|
Badem Ezmeli Pestil SarmasıBadem Ezmeli Pestil Sarması 4 kişilik Malzeme: Ana Yemek : 1 su bardağı toz badem 3 çorba kaşığı bal 300 gram pestil 1 adet portakal Tarifi Toz bademin içine balı ekleyip karıştırarak macun kıvamına getirin İçine rendelenmiş portakal kabuğunu ekledikten sonra pestilin ortasına koyup rulo şeklinde sarın Pestilleri parmak kalınlığında keserek servis yapın
__________________
Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır
|
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|