![]() |
Sagopa Kajmer Ben Hüsrana Komşuyum Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer Ben Hüsrana Komşuyum Şarkı SözüSagopa Kajmer Ben Hüsrana Komşuyum Şarkı Sözü Benim sermayem çift el artı çift göz, Karamsardan varan harbi doğru söz, Acılarımsa köz ![]() ![]() Ah benim bu sisli yollarım, Vay benim körpe ellerim, Kara saçlı başım, dara düştü yarım ![]() Bazen bıktım, aslen yıkıldım, Ve daldım derinlere, sığdan yıldım, Beni toplasan otuz şirin yıldım, Sabreden dervişin muradına vardım ![]() Bitmez kaderin uzun yolu, Gidilemez tek binekle, İçine sinmiş korkak çocuğu ileri doğru itekle, Burada beklemekle sanma kalıcısın ya pekte, Bak kaç milyar insanın yaşam bayrağı direkte ![]() Bu ses benim, dinle dinle dinle ![]() ![]() Uygunsuzca gidişlerin yolunu kesen haydut benim ![]() Bildiklerimden eminim, yaptıklarıma kefilim, Gidenlerime vedayım, gelenlerime mirim ![]() [Nakarat] Denedim olmadı, çabalarımın sonu nihayete varamadı, Ben hüsrana komşuyum, yolları gözler mensubum ![]() Uykum kaçtı, iflasın eşiğine battı bu suçsuz gözlerime,hesabım ağırdır Vardır şerrim de velakin kalanım hayırdır ![]() Bilmelisin yolunu bulman çok basit ve bedava, Yapmamalısın bunu dava, Sana dostum diyenler var ya, alayı hava ![]() En sert tekerlekler bile birgün mutlak kaçırır hava, Hey gel yanaş! Yaşın kaç? Hımm ![]() ![]() Yolun azını gitmişsin, Tecrübe demek kalpte kalan izdir yanılma, "Çok bildim"lik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın, "Yok derdim"lik yaparsan dert görünce saparsın ![]() Elindeki ölümlü para, ev mülk taki vücut, Rab cömertliğinde asla koymamıştır hudut, Can yakmak pahasına mı icat oldu barut? Ben gülüp selam ederken simaları nemrut ![]() Ben bu uğurda çok yoruldum, olsa zor da içim rahat ![]() Ruhum buruk, yüzüm sanık görsem hor da durum ortamızda, Her şey açık meydanda ![]() ![]() Kaç kişi felci tattı iyi ve kötü arası cereyanında? [Nakarat] Denedim olmadı, çabalarımın sonu nihayete varamadı, Ben hüsrana komşuyum, yolları gözler mensubum ![]() Uykum kaçtı, iflasın eşiğine battı bu suçsuz gözlerime,hesabım ağırdır Vardır şerrim de velakin kalanım hayırdır ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|