Lost Soul , Revan, İrem - Ne Olur Anla |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lost Soul , Revan, İrem - Ne Olur AnlaAşk içinden gelmez hiç beklenen ve terkeden Bir sebebim kalmadıki her kaçıpda giden ben Bekleyende kalmaz sabır ve beklenen özeldir Beklenende bilmez asla kimisine fethettirir Uykularda beklediğim bir prenses ruyamda Sanma seni unuttum unuturmuyum asla Tükenir belkide bir gun aşk için bu sabır Gündüzümde gecemde sen varsın hep yanımda Degeri hiç bilinmeyen aşk gibiydi belkide Degeri bitiren neydi sen degilmiydin söyle Sen bitirdin aşkımızı başlangıç gibi yine Ben sevdim seni sen sevdinmi söyle Emekleri çeken yorgun gibi gülümsemekte Kalbime yazılan gerçek gibi seni beklemekte Tek kahır tek üzüntü tek amacım sensin varya Sensiz kaldığımda söyle yaşanır mı bu dünya Kara toprak gibi, gökte yıldızlar gibi Annemin sıcak kucağı gibi, arkadaş dost Baba öğüdü gibi, ihtiyacım var sana Ne olur anla beni İhtiyaçtan doğar hep en güzel büyük aşklar İhtiyarlar bitirir ve gözyaşıyla başlar Savaş ettiğin tek derdin bu olsa az gelir Derdimi anlattığım ise nerden beni anlar Haz alamazsın yaşamaktan umutların bitince Derdi sadece çeken bilir o toplanıp gidince Özlemeli gözler arasında ağlak bir savaş Gözlerin ağlar durmaz dur artık biraz yavaş Kaç gün bitince beni hatırlarsın artı Gün içinde gün saklıdır hayallerim hep katı Bir amaca ulaşamadım tükendi bak gençliğim Amac sendin, amacım sensin ama sen bilemedin Heves etmek güzel gelir ne olur anla beni Kimseyi sevmedim ben seni sevdiğim gibi Kalk gidelim birlikte ne olur anla beni Kimseyi sevmedim ben seni sevdiğim gibi Kara toprak gibi, gökte yıldızlar gibi Annemin sıcak kucağı gibi, arkadaş dost Baba öğüdü gibi, ihtiyacım var sana Ne olur anla beni |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|