Küçük Bedende Büyük Yürek Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Küçük Bedende Büyük Yürek Kitabının Özeti

Küçük Bedende Büyük Yürek

Çocuğumu kucağıma alıp öpüp kokladığımdaki sevgi ve kalbimdeki heyecan o kadar ulaşılmazdı ki, onsuz bir an bile geçirmek kabustu benim için Sevgisi o kadar büyüktü ki, onu öpmeye doyamazdım Zamanla, büyümeye başladığında beni öpmesini bekledim
Verdiğim sevginin öpücüklerle bana geri dönmesini bekledim ama hep bekledim Ne zaman ki kucağınızdaki çocuğunuzun sıcaklığını hissedip, sizi öpememesini anlarsınız o zaman kalbinizi bir sızı kaplar İlk başlarda bir anlam veremezsiniz zamanla, kalbimdeki sızının yerine, beynimde neden sorularıyla dolu büyük kuşkularla uyandım Hayatın her zaman düşlerdeki kadar temiz sayfalarla dolu olmadığını çocuğum büyüdükçe anladım Ben artık engelli bir çocuk annesiydim!
İşte benim hayatım burada başladı

Yazar : Filiz Temel Harpcı
Yayınevi : Cinius Yayınları
Sayfa Sayısı : 208
Etiket Fiyatı : 9,00 YTL
Basım Tarihi : Haziran 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com