Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, babalara, doğal ebeveynlik, kitap, nitelikli, rehber

Anne Babalara Rehber Nitelikli Kitap: &Quot;Doğal Ebeveynlik&Quot;

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anne Babalara Rehber Nitelikli Kitap: &Quot;Doğal Ebeveynlik&Quot;

Bebeğinizi anlayarak büyütmenize yönelik bir rehber olan "Doğal Ebeveynlik" adlı kitap, A'dan Z'ye doğal ebeveynliğin esaslarını içeriyor

Dr William Sears ve Martha Searsın Doğan Kitaptan çıkan “Doğal Ebeveynlik” adlı kitabı, bizi dizi kuraldan ziyade bir çocuk yetiştirme yöntemi olan doğal ebeveynliği konu alarak anne babalara yol gösteriyor

Doğal ebeveynlik akımının dünyadaki en önemli temsilcilerinden olan Sears çiftinin bu kitabı, çocuğunuzu tanımanın, onun kendini iyi hissetmesine yardımcı olmanın ve ebeveynliğin keyfine varmanın yöntemlerini sunuyor

Dr William Sears eğitimini Harvard Tıp Fakültesinde ve dünyanın en büyük çocuk hastanesi olan Torontodaki SickKids Hastanesinde tamamladı Hemşire olan Martha Sears aynı zamanda doğum koçu ve emzirme uzmanı Dünyanın pek çok ülkesinde doğal ebeveynlik konusunda konferanslar veren, çeşitli dergilere ve internet sitelerine danışmanlık yapan Sears çiftinin yayımlanmış otuzdan fazla kitabı bulunuyor

Doğal Ebeveynlik
Dr William Sears-Martha Sears
Doğan Kitap
18 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com