![]() |
Yavruların Falı |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Yavruların Falı![]() KOÇ Canim benim ![]() duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dünyaya ![]() mi düzgün, bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir ![]() ![]() koçlar var ya, IQ seviyesi yüksek insanlarin burcudur ![]() insan ![]() ![]() ![]() Iyi ki varsin! Allah herkese koç gibi evlat nasip etsin insallah ![]() benim, canim canim ![]() ![]() ![]() ![]() BOĞA Ayy benim güzeller güzelim ![]() harikasi, seker mi seker insanlardir ![]() ![]() olmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatta bak yazmayayim dedim, ama dayanamayacagim ve sizinle de paylasacagim bu gerçegi ![]() ![]() ![]() ![]() Onlar sanli burç aleminin, yere göge sigmaz, harikulade burç gurubudur ![]() ![]() İKİZLER Halt etmis sana iki yüzlü diyenler ![]() ![]() her ortama uyum saglayisin, pratik zekan ![]() ![]() ![]() sekerim ![]() ![]() zaman unutma ikizler, seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir ![]() takma o güzel kafani onlara ![]() ![]() ama, sen bitanesin ![]() ![]() YENGEÇ Allah seni yaratti, melekleri niye yaratti ![]() karizma ![]() ![]() ![]() ilgi çekmeyi nasil basarir ![]() ![]() mükemmelligin es anlami misin? Kim istemez annesi yengeç burcu olsun, esi bir yengeç burcu olsun minik kuzusu yengeç burcu olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ASLAN Heyt bee ![]() ![]() ![]() cihan ![]() ![]() dünyada ![]() ![]() fallarinda nazar çikacaktir ![]() ![]() ![]() seni kem gözlerden korusun insallah, emi? ![]() BAŞAK Merhametlim benim ![]() basagim benim ![]() ![]() kelime bulamiyorum ![]() iyiligini düsünen, verici , vefakar basak ![]() , temizligin simgesi beyaz güvercin olmaliydi ![]() ![]() biliyoruz ya yeter ![]() ![]() ![]() TERAZİ Hay sana dengesiz diyen o dengesizler ![]() Yaa sen olmasan varya, su insanoglu soyunda bir eksiklik bir yitim olurdu ![]() Sen dengesin insanlik için ![]() ![]() konusursan ayri bir neden vardir ![]() sensin ![]() ![]() burç mu vardir? Ben ki sahsi fikrim, senden iyisini bilmem, tanimam, görmem ![]() ![]() AKREP Herkes bir akrep olarak dogmayi isterdi inan bana ![]() albeninin temel tasi akrep ![]() isin arkasinda durabilen kaç kisi kaldi artik ![]() etmesin ![]() olup daglari delmeyi istettirebilen insan ![]() onlarin hepsi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözlerin bile yeter o kiskançlara ![]() fesatlari ![]() ![]() YAY Kainatin bir burcu olsa , kesin yay olurdu ![]() insan dedikleri sen olsan gerek ![]() grubunu, ugruma ölecek olsalar bile tanimam ben ![]() oldugunu sanan bir grup kendini bilmez, senin o insana hayat veren enerjini çekemeyenlerdir ![]() ![]() yeter güzelim ![]() ![]() ![]() OĞLAK Sana inatçi diyorlar diye üzülme ![]() senin yarin bile edemeyen kisiler ![]() ![]() Bütün alimler, bilginler genelde oglaktir ![]() basina bir sereftir ![]() oglak burcunu birinci dereceden akrabasi olmak bile ayri bir sereftir ![]() kivrak zekanla, zaten her zaman bir sifir öndesin ![]() ![]() KOVA Hep çevresindekileri düsünen, insancil duygulari fazla gelismis, sevgi dolu kovalar ![]() genis bir yürek öyle ![]() cevher oldugundan habersiz mi? Esitlik senin için ne kadar önemli ![]() herkes senin çeyregin kadar bile olabilse ![]() ![]() BALIK Insanlar öyle duygu yoksunu olmuslar ki, senin bu yaradilisin özü duygusalligini alaya alacak kadar saçmalayabiliyorlar bazen ![]() ![]() bazilarinda ![]() bakisini seviyorum, o sevgi dolu , gizemli yüregini seviyorum ![]() ![]() ![]() bosver, takma o çan çan çeneleri kafana canım güzelim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() allah iyiliğini versin ergenekon nerden bulursun bunları bilmem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
virüs
|
![]() TERAZİ Hay sana dengesiz diyen o dengesizler ![]() Yaa sen olmasan varya, su insanoglu soyunda bir eksiklik bir yitim olurdu ![]() Sen dengesin insanlik için ![]() ![]() konusursan ayri bir neden vardir ![]() sensin ![]() ![]() burç mu vardir? Ben ki sahsi fikrim, senden iyisini bilmem, tanimam, görmem ![]() fal dediğin işte böyle olur terazi pek bi güzel yazmışlar emeğinize sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
feyza
|
![]() İKİZLER Halt etmis sana iki yüzlü diyenler ![]() ![]() her ortama uyum saglayisin, pratik zekan ![]() ![]() ![]() sekerim ![]() ![]() zaman unutma ikizler, seni hayatin boyunca çekemeyenler olacaktir ![]() takma o güzel kafani onlara ![]() ![]() ama, sen bitanesin ![]() çok güzel:)paylaşım için saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
angelesdream
|
![]() KOÇ Canim benim ![]() duygularini! Sen seçildinde mi gönderildin bu dünyaya ![]() mi düzgün, bu kadar mi programli, bu kadar mi anlayisli olabilir ![]() ![]() koçlar var ya, IQ seviyesi yüksek insanlarin burcudur ![]() insan ![]() ![]() ![]() Iyi ki varsin! Allah herkese koç gibi evlat nasip etsin insallah ![]() benim, canim canim ![]() ![]() ![]() ayyy benım burcum ne güzelmiş öyle bee ![]() ![]() ![]() ![]() sağol ergenekon ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|