![]() |
Sevgi Dolabı |
![]() |
![]() |
#1 |
\Hale\
|
![]() Sevgi DolabıDüşünün ki önünüzde bir dolap var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En üst bölümdeki kutularda ‘en çok sevdiklerinizi’ saklıyorsunuz ![]() İkinci bölümde "Seviyorum ama fazla da güvenmiyorum" dediklerinizi ![]() Üçüncü bölümde "herkes gibi biri benim için" dediklerinizi ![]() ve En altta da "nefret ediyorum veya kesinlikle güvenmiyorum" diye adlandırdıklarınızı ![]() ![]() Buraya kadar her şey tamam ![]() ![]() Asıl sorgu şimdi başlıyor ![]() kattınız mı? Değerinden fazla değer verdiniz mi birine? Ya nefret ediyorum dediğiniz birini zaman ile sevdiniz mi? Siz hiç yanıldınız mı? Utandınız mı o bir zamanlar arkasından attığınız kişinin şuanda en yakın dostunuz olduğu için? Hiç itiraf ettiniz mi "seni hiç sevmezdim" diye? Ya da hiç kızdınız mı "ne de çok güvenirdim sana" diye ![]() İnsan hiç ‘bir söz’ ile en sevdiğini en nefret ettiği kişilerin arasına katabilirimi? Doğru mu? Bir zamanlar göklere çıkarttığınızı yerin dibine atmak olur mu? Yakışır mı size? Hâlbuki bir zamanlar aranızdan su sızmazdı ![]() ![]() Sizlere bir tavsiye ![]() ![]() Hiç bir zaman ilk gördüğünüz birini ‘sevmedim’ diyerek, dolabınızdaki en alt bölümdeki kutulara atmayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dolabınızın en üst bölümündeki kutuları ASLA atmayın ![]() ![]() ![]() ![]() Bir şey daha ![]() Bu dolap herkeste vardır ![]() O sizin sevginizi barındırdığınız KALBİNİZDİR ![]() ![]() alın tı
![]() |
Cevap : Sevgi Dolabı |
![]() |
![]() |
#2 |
Yar'e
|
![]() Cevap : Sevgi DolabıYüreği sevgi dolu canım arkadaşım, özlemişim hikayelerini ![]() ![]()
~ Seven, sevdiğinin sözünü, başkalarının sözüne tercih eder ![]() ~ Seven, sevdiğinin sohbetini, başkalarının sohbetine tercih eder ![]() ~ Seven, sevdiğini memnun etmeyi, başkalarını memnun etmeye tercih eder ![]() İmam Gazâli (r
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
bukett
|
![]() Cevap : Sevgi Dolabımükemmel ya süper gerçekten bayıldım ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Yar'e
|
![]() Cevap : Sevgi DolabıAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |