![]() |
Yüzyılın İcadı. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın İcadı.Yüzyılın icadı: Sütyen koruyucu ![]() ![]() Şimdi efendim, konumuz kadınları ilgilendiriyor ![]() ![]() Kadınlar bilir ki sutyen yıkamak bir dert ![]() Ucuz da değiller ha; o kadar para sayıyorsunuz, sonra bir-iki yıkamaya sutyen yamuluyor, bir tarafı “kalk gidelim” derken, öbür tarafı “otur” diyor ![]() ![]() ![]() ![]() Elde yıkasanız ![]() ![]() ![]() Dertsiz başa dert anlayacağınız ![]() Sırf yıkamak mı? Diyelim seyahate gideceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşte bu noktada İngiliz bilim adamları oturup “Ne yapabiliriz bu konuda?” diye kafa patlatmış ![]() Tamam şaka, İngiliz bilim adamları değil ![]() ![]() Sutyen kabı mesela! Lafa gireceğim, giremedim iki saattir ![]() Efendim, BraGuard diye bir marka çözümü bulmuş ![]() ![]() Çok basit ama süper bir fikir ![]() Yeni bile olmayabilir ama eminim benim gibi bundan haberi olmayan kadın çoktur ![]() Milliyet |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüzyılın İcadı. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın İcadı.reklam yapmadan açalım arkadaşlar konuları |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüzyılın İcadı. |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın İcadı.ne reklamı ya tanımam etmem??? nerden alıntı olduğunu yazmayacaksanız, bilgi paylaşımına bu kadar karşıysanız forum düzenlemek neden? |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüzyılın İcadı. |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın İcadı.ne reklamı olacak ürünün satıldığı siteyi yazmışın forum sitelerinde başka sitelerin linkini vermek reklamdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüzyılın İcadı. |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın İcadı.alıntı bilgilerini neden kaldırıyorsunuz? bu bana ait bilgi değilki, gazeteden alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüzyılın İcadı. |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın İcadı.Alıntı: elifcanım Nickli Üyeden Alıntı alıntı bilgilerini neden kaldırıyorsunuz? bu bana ait bilgi değilki, gazeteden alıntı ![]() Arkadaşım reklam yapıcaksan uygun yer var denildi burada siteni sattığın şeyı tanıtabilirsin gereksiz yere konulara link vermeyelim olay bu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüzyılın İcadı. |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın İcadı.zor da olsa anlatıcaz umarım ![]() ![]() ![]() arkadaşım, reklam filan niyetim yok bana ne alemin malından ![]() ![]() ![]() linki kaldırdınız o beni ilgilendirmez ![]() ![]() ![]() bu bir gazete haberi, alıntı bilgilerini kaldırmasanıza ![]() ![]() ![]() OLAY BU ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yüzyılın İcadı. |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüzyılın İcadı.Alıntı: elifcanım Nickli Üyeden Alıntı zor da olsa anlatıcaz umarım ![]() ![]() ![]() arkadaşım, reklam filan niyetim yok bana ne alemin malından ![]() ![]() ![]() linki kaldırdınız o beni ilgilendirmez ![]() ![]() ![]() bu bir gazete haberi, alıntı bilgilerini kaldırmasanıza ![]() ![]() ![]() OLAY BU ![]() ![]() ![]() Milliyet yazıyo anlayabiliyoruz Milliyet'ten alıntı olduğunu link eklenmesine gerek yok ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|