![]() |
Borsch (Bors) Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Borsch (Bors) Çorbası TarifiBorsch (Bors) Çorbası TariFi Malzemesi: 8 bardak et suyu 2 bardak su 3 büyük soğan 200 gr ![]() 1 büyük patates 3 büyük kereviz 3 büyük domates 2 çorba kaşığı margarin 1 demet maydanoz 4 diş sarmısak 1/2 fındık büyüklüğünde limon tuzu 1/2 çorba kaşığı toz şeker Hazırlanışı: Kabukları soyulmuş ve kibrit çöpü şeklinde kesilmiş 3 büyük pancara, doğulmuş 4 diş sarmısak ilave ederek hepsini iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|