Borş Rus - Mutfağı Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Borş Rus - Mutfağı TarifiMalzemeler
Sebzeleri yıkayıp temizleyin, soyun ve 2-3 mm kalınlığında dilimlere ayırın Domateslerin kabuklarını soyun, çekirdeklerini çıkartın ve tavla zari şeklinde doğrayın Soğanları tereyağında pembeleştirin Havuç, lahana, sivri biber, kereviz, kırmızı pancar ilave edin Unu ekleyerek 3-4 dakika kavurun 25 litre et suyunu katip kaynamaya bırakın 10 dakika kaynadıktan sonra, domates ve patatesleri ilave edin Bir limonun suyu, tuz, bir çay kasığı şeker ilave ettikten sonra 20 dakika pişirin Eti tavla zari büyüklüğünde doğrayın Dereotu ve maydanozu ayıklayın, yıkayın ve doğrayın Pişmek üzere olan çorbaya krema ve parça etleri ekledikten sonra iki dakika daha kaynatın Üzerine dereotu ve maydanoz serperek servis edin |
Borş Rus - Mutfağı Tarifi |
10-29-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Borş Rus - Mutfağı TarifiBorş Çorbası Tarifi Malzemeler Yarım lahana, 2 adet havuç, 1 büyük soğan, 3-4 adet domates, 350gr etli kemik, 2adet patates,bir kepçe sıvı yağ, 7 bardak su Yapılışı Eti yağda iyice kızartın, yemeklik doğradığınız soğanları ekleyin pembeleştirin, rendelenmiş domatezi ekleyin domatesler suyunuçeksin, küpküp doğradığınız patatesleri ekleyin, rendelenmiş havuçlarıekleyin, ince ince doğranmış lahanayıda ekleyin, 7 bardak suyunu ekleyip kaynadıktan sonra kısık ateşte 1saat pişirin afiyet olsun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|