![]() |
Mahluta Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahluta Çorbası TarifiMalzemeler
Mercimeği yıkarken çok köpüklü bulanık bir su çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynatmış olduğunuz et suyunun içine havuç, patates ve yıkanmış mercimeği koyarak iyice pişmesini temin edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mahluta Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahluta Çorbası TarifiMahluta Çorbası Tarifi Malzemeler :
Tencereye suyu koyun ![]() ![]() ![]() Tereyağıyla kavurun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Mahluta Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahluta Çorbası Tarifi1 Su Bardağı mercimek 4 Su Bardağı sıcak su veya tavuk suyu 1 Adet soğan 1 Çay Kaşığı tuz kimyon kişniş 1 Yemek Kaşığı salça 1 Su Bardağı pirinç 25 Gr Sana Klasik Kaynayan suyun içine mercimek ve pirinçleri ekleyin ezilene kadar kaynatın ayrı bir yerde margarini eritin içine soğanları koyup kavurun ardından salça ilave edip tekrtar kavuruyn kaynayan çorbanın içine yavaş yavaş ilave edin tuz karabiber kişnişide ilave edip 10 dk kaynatın kısık ateşte sıcak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|