![]() |
Terbiyeli Pirinç Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terbiyeli Pirinç Çorbası TarifiMalzemeler
Ayıklanıp yıkanmış pirinç, et suyu içerisinde iyice haşlanır ve tuzu konur ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Terbiyeli Pirinç Çorbası Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Terbiyeli Pirinç Çorbası TarifiÖlçüleri : 12 Bardak et suyu 2-2,5 Çorba k ![]() 2 Tane taze yumurta 1,5 Limon 1/2 Bardak pirinç 1 Kahve k ![]() 2 Ceviz kadar yağ ve tuz Hazırlanması 1) Ayıklanıp yıkanmış pirinci bir tencerede et suyu ile hafif ateşe koyup, gereği kadar tuz atınız ![]() ![]() 2) Terbiyesi : Çorbanın sofraya alınmasından 5-10 dakika önce, un ve limon suyunu bir kaba koyup, içine yumurtaları kırmız ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|