![]() |
Burgonya Usulü Elma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burgonya Usulü Elma TarifiBurgonya Usulü Elma Tarifi 240 gr (1 su bardağı) şeker 2+1/2 su bardağı su 6 elma Büyük bir tencereye şekeri ve suyu koyup orta ateşte, şeker iyice eriyinceye kadar karıştırarak ısıtınız ![]() ![]() Elmaları soyup ortalarını çıkarınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereyi ateşten indirip elmaları şurup İçinde soğumaları için bir kenara bırakınız ![]() Elmalar soğuyunca delikli bir kepçeyle bir servis tabağına aktarınız ![]() ![]() ![]() Tencereyi ateşten indiriniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|