Yumurtada 'Allah' Yazıyor

Eski 01-29-2010   #1
Şengül Şirin

Yumurtada 'Allah' Yazıyor

Yumurtada 'Allah' yazıyor

Mahalle bakkalında tesadüfen fark edilen yumurtadaki 'Allah' yazısı görenleri şaşkına çevirdi

Malatya'da bir bakkaldaki yumurta üzerinde Arapça ‘Allah’ yazısı görenleri şaşırttı
Hidayet Mahallesi'nde bir bakkal dükkanını işleten Ahmet Bakan, toptancıdan aldığı yumurtaları müşterisine satmaya hazırlarken bir yumurtanın üzerinde Arapça yazılar olduğunu fark etti Yumurtanın üzerinde tam olarak neler yazdığını merak eden Bakan, mahallede bulunan cami imamına yumurtayı gösterdi

MERAKLI AKININA UĞRADI

Cami imamının yumurtanın üzerinde ‘Allah-Muhammet’ yazdığını söylemesi üzerine Ahmet Bakan'ın bakkal dükkanı meraklı akınına uğradı Gördüğü karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Bakkal Ahmet Bakan, gelen yumurtalar içinde dikkatini çeken yumurtayı incelediğinde üzerinde ‘Allah-Muhammed’ yazdığını gördüğünü söyledi

Bakkal Bakan, koliden yumurtaları aldığında birinin diğerlerinden daha değişik olduğunu farkettiğini ve bozuk olabilir düşüncesiyle onu ayırdığını belirtti Bakan, “Yumurtayı gördüğümde üzerinde kabartma şeklinde yazıları gördüm Yazılanlardan tam emin olabilmek için yumurtayı cami imamına gösterdim İmam da bana her şeyde bir hayır olduğunu söyleyerek yumurtanın üzerinde ‘Allah-Muhammed’ yazdığını söyledi” dedi

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com