Mısır Gevrekli Tart Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mısır Gevrekli Tart TarifiMısır Gevrekli Tart Tarifi 1 su bardağı badem 250 gr beyaz çikolata 100 gr mısır gevreği 600 gr frambuaz 1 su bardağı tozşeker 1 tatlı kaşığı nişasta 1 paket pasta kreması Bademleri sıcak suda bekletin Kabuklarını soyup kavurun Çikolatayı benmari usulü eritin Bademi ve mısır gevreği ile karıştırın Yağlı kağıt serilmiş kalıba yayın Üzerini örtüp yedi saat bekletin Frambuazları şeker ve nişastayla karıştırıp püre yapın Kısık ateşte bir taşım kaynatın Pasta kremasını tarife göre hazırlayın Mısır gevrekli karışımı servis tabağına alın Üzerine kremayı ve frambuaz püresini yayın Dolapta bekletin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|