Kolay Çikolatalı Pasta Kreması Tarifi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kolay Çikolatalı Pasta Kreması TarifiKolay Çikolatalı Pasta Kreması Tarifi 200 gr sütsüz (bitter) çikolata (küçük parçalara ayrılmış) 125 gr (1/2 su bardağı) krema kahve kaşığının ucuyla tuz Çikolatayı küçük bir kaseye koyup, kaseyi içi sıcak su dolu bir tencereye yerleştiriniz Tencereyi ateşe oturtup, kasedeki çikolatayı, sürekli karıştırarak, eritiniz Çikolata eriyince, kaseyi tencereden çıkarınız Krema ve tuzu, tahta kaşıkla karıştırarak erimiş çikolataya ekleyiniz Hazırladığınız karışımı bir bıçakla pastanın üstüne yayıp servis ediniz Not: Verilen miktarlar, 20 cm kalınlığında bir pastanın süslemesine yeterlidir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|