Gül Tatlisi Tarifi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gül Tatlisi Tarifi



GÜL TATLISI TARİFİ

Malzemeler:

Surup:
3,5 su bardagi toz seker,
3,5 su bardagi su,
1 tatli kasigi limon suyu
Hamur:
4 su bardagi un,
1 paket hazir maya,
1 yumurta, 125 g margarin,
1 çay bardagi sade gazoz,
1 su bardagi ögütülmüs ceviz içi

Yapılışı:

Surup: Ölçülü seker ve suyu 10 dakika kaynatin Kaynamanin sonuna dogru limon suyunu ekleyin ve sogumaya birakin
Hamur: Unu maya ile karistirin Üzerine yumurta, margarin ve gazozu ekleyip iyice yogurun Hamuru bekletmeden 4 esit parçaya bölün Merdane ile 0,5 cm kalinliginda açin Üzerine ceviz serpin ve rulo seklinde
sarin Biçak yardimi ile birer cm genisliginde dilimler kesin Kalan hamurlari da bu sekilde hazirlayip 33 cm çapindaki yaglanmis tepsiye aralikli olarak sıralayın Üzerini kapatip 25 dakika dinlendirin Sürenin

Alıntı Yaparak Cevapla

Gül Tatlisi Tarifi

Eski 10-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gül Tatlisi Tarifi



tarif yarım kalmış keşke tamamlansa teş
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.