|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayları, bahar, dekorasyonu, için, odası, yatak |
![]() |
Bahar Ayları İçin Yatak Odası Dekorasyonu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bahar Ayları İçin Yatak Odası DekorasyonuPastel tonların gücünü organik tekstillerle birleştirerek yatak odanızı taze bahar dokunuşlarıyla yenileyin ![]() Havanın güzelliğini hissettirdiği şu günlerde evlerde de bahar hazırlıkları başladı ![]() ![]() BİRİNCİ ADIM DEKORATİF YASTIKLAR Salon ve oturma odaları başta olmak üzere evin tüm mekanlarında olduğu gibi yatak odalarında da temayı değiştirmenize yarayan en pratik yardımcılar yastıklardır ![]() ![]() İKİNCİ ADIM PASTEL RENKLER Bahar sezonunun en moda renkleri pasteller ![]() ![]() ![]() ![]() ÜÇÜNCÜ ADIM ŞEFFAF DEPOLAMA Son derece dekoratif bir depolama sistemi olarak kullanılan patineli ahşap raflı dolap, cam kapakları sayesinde yatak odasında şeffaf ve aydınlık bir etki yaratıyor ![]() ![]() Evinizi bahara hazırlamak için tıklayın ![]() ![]() ![]() DÖRDÜNCÜ ADIM ASİL SİYAH Paletiniz beyaz, kahve ve pasteller olsa da siyahın asil gücünü her mevsim yanınızda hissetmek isteyebilirsiniz ![]() ![]() BEŞİNCİ ADIM ORGANİK DOKULAR El örgüsü, doğal keten gibi organik dokular kuşkusuz yeni nesil evlerin vazgeçilmezi olmaya aday ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Westwıng - Ensonhaber |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|