Kuymuk Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuymuk TarifiKuymuk Tarifi MALZEMELER: 1 su bardağı mısır unu 100 gram Trabzon tereyağı 150 gram Trabzon imansız peyniri 1 su bardağı sıcak su HAZIRLANIŞI: Tereyağını tencereye koyun Yağ eridikten sonra mısır ununu dökerek, tereyağı ile kavurun Un pembeleştiğinde, kaynamış sıcak suyu ilave ederek suyla bir miktar pişmesini sağlayın Katılaşmaya başlayınca peyniri ilave ederek, 5 dakika peynir ile pişmesini, tahta kaşıkla hafif hafif karıştırarak da malzemenin birbirine karışmasını sağlayın Peynir tuzlu ise tuz ilave etmeyin Piştikten sonra servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|