![]() |
Kabaklı Pide (Manisa) Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kabaklı Pide (Manisa) TarifiKabaklı Pide (Manisa) Manisa İl Kültür Müdürülüğü Malzeme: (10 pide için) 3 kg kabak, 500 gr peynir, 1 bağ maydanoz, 1 baş soğan, 1 çay kaşığı zeytinyağı, 4 yumurta, 2 adet yeşil biber, bir tutam nane, 1,250 gr hamur ![]() Yapılışı: Kabakların kabuğu soyularak rendelenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Not: Arzu edildiği taktirde kabak yerine ıspanak kullanılabilir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|