![]() |
Ne Mümkün? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Ne Mümkün?Ne mümkün? Veya “Zehirli Su” Yahut “Senli Ben” Ya da “Benli Sen” Her ne ise, yazının ismi önemli değil zaten! (BİR KÂSE SUYA DÜŞEN BİR DAMLA ZEHİR GİBİ; GAYRI SENİ İÇİMDEN SÖKÜP ATMAK NE MÜMKÜN? ![]() ![]() Nasıl damlarsa zehir bir kâse suya; İçime, öyle damladın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve nasıl karışırsa soluğa, nasıl karışırsa kana; İşte öyle karıştın, öyle karıştın bana! ![]() ![]() Ve artık ööyyle karıştın ki; ayırmak ne mümkün ![]() ![]() ![]() Çözüp almak ne mümkün; boynuna sarmalanmış gönlümün kollarını! ![]() ![]() Ve anlamak ne mümkün; İkimiz “bir” olduktan sonra, hangimiz seeen, hangimiz ben? ![]() ![]() İki şerbet bir kadehe dolunca, “bir tekini” tatmak ne mümkün? ![]() ![]() Dedim ya; Ayırmak ne mümkün gözümü gözünden, elimi elinden ![]() ![]() ![]() Dedim ya; Bir kâse suya düşen bir damla zehir gibi içime düşmüşsün sen ![]() ![]() ![]() Gayrı seni bu cândan çekip almak ne mümkün, söküp atmak ne mümkün ve çıkarmak ne mümkün? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kâse suya düşen bir damla zehir gibi; Gayrı seni içimden söküp atmak ne mümkün? ![]() ![]() Muammer Erkul
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|