![]() |
Yürek Böyle Yanmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Yürek Böyle Yanmalı![]() Yaksın yüreğimi aşkın… Yüreğime dokunan eller yansın ![]() Aksın gözyaşlarım, Tek sana sadece sana Essin rüzgarlar, Yıldırımlar dağlasın bağrımı Pişmanlıktan inim inim inliyeyim ![]() Acı çekeyim aşka dair ![]() Savrulayım,kıvranayı m,dağlanayım ![]() Ahım gafletime olsun bir tek ![]() Sıkıca bağlanayım ipine ![]() Kördüğüm atılsın gönlüme, Dinmesin gözyaşlarım Vuslata susuyayım adeta, Sevdanı kana kana içtiğim halde doymamalıyım ![]() ‘’Bu kadarı yeter bana’’ cümlesini çıkarmalıyım lügatımdan ![]() Hiç dinlenmeden seni düşünmeliyim ![]() Emrin başımın tacıdır deyip Derin bir sükutla boyun bükmeliyim ![]() Teslimiyetim aczime örtü olsun Setretsin, Ayıplarımı, günahlarımı,ayıpları mı ![]() Tavissizliğim imanımı arttırsın her dem ![]() Adın anıldığı an derinlere dalmalıyım, Kalbim titresin, sızlasın,yansın! Hasretin ilmik ilmik nakşolmalı hücrelerime, Ben seni yine sende bulmalıyım ![]() Her baktığım yerde seni anmalıyım, Seni duymalı Seni konuşmalı, Seni hatırlamalıyım ![]() Sen, sen, sen Hep sen Tek sen Sadece sen … Nişanım ölüm! Düğünümde sana kavuşmam olsun ******
![]() |
Cevap : Yürek Böyle Yanmalı |
![]() |
![]() |
#2 |
peri
|
![]() Cevap : Yürek Böyle YanmalıSevgili gözyaşı yuregine saglık ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yürek Böyle Yanmalı |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yürek Böyle YanmalıTeşekkürler mimar hanım |
![]() |
![]() |