Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
pabucaki, tarifi, yunanistan

Pabucaki Tarifi (Yunanistan)

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pabucaki Tarifi (Yunanistan)



4 adet orta boy patlıcan

1 su bardağı kaşar peyniri

1 çorba kaşığı tereyağı

Tuz

2 adet yumurta sarısı

1 adet kırmızı biber

Karabiber

Patlıcanları közleyin Boylamasına ikiye bölün, içlerini çıkarıp, kenara ayırın Dışlarını yırtmamaya özen göstererek, patlıcanın uç tarafını 2 cm kadar içe katlayın (terlik şekli verin) Yumurta sarılarını çırpın Ayırdığınız patlıcanların içlerine, rendelenmiş kaşar peyniri, çırpılmış yumurta sarısı, tuz ve karabiber ekleyip, iyice harmanlayın Patlıcanların içlerini bu harçla doldurup, üzerlerini düzelttikten sonra, yağlanmış fırın tepsisine dizin 1 yumurta sarısını çırpın, patlıcanların üzerine sürün Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.