![]() |
Tahin Pekmez Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tahin Pekmez Tarifi1 Kısım Tahin önce karıştırma kabına konur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Dışarıda ılık yerde muhafaza ediniz ![]() ![]() ![]() ![]() Bilhassa soğuk kiş aylarında hepimizin ihtiyacı olan Enerji, Vitamin, Mineral, Karbonhidrat, Protein deposu olan TAHİN PEKMEZ karışımının şifalı yönleri ![]() PEKMEZ; Yurdumuzda genellikle Üzümden, Dutdan ve Keçiboynuzundan üretilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sertliğine iyi gelir ![]() TAHİN; E,B,C vitaminleri ile vicudu yeniler ![]() ![]() ![]() ![]() sabahları ıkı yemek kaşığı (genc yaşa göre 2-4 yemek kaşığı) arzuya göre ekmeğe sürülerek veya batırılarak zekle yenir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|