Yumurta Sosu (Beşamelden) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yumurta Sosu (Beşamelden)Yumurta Sosu (Beşamelden) Malzemeler (1 lt sos için): 800 ml beşamel sos 100 ml çiğ krema 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 50 gr tereyağı 4 adet katı doğranmış yumurta 1 çay kaşığı karabiber Yapılışı: Sıcak beşamel sosa tereyağı ve kremayı katıp iyice karıştırın Doğranmış küp şeklinde yumurtaları ilave edin Tuz ve karabiberi ilave edip sosu kontrol edin Sosa biraz kırmızı toz biber ekleyerek sosu tamamlayın Not: Bu sos haşlanmış balıklar ile servis edilmektedir ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|