Kızartma Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızartma TarifiKIZARTMA Malzemesi 1 adet patlıcan 1 adet patates 1 adet kabak 1 adet havuç 3 adet sivribiber 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı Tamek Domates Suyu 1 adet patlıcan, patates, kabak, havuç ve 3 adet sivribiberi ufak ufak doğrayın 1 su bardağı sıvı yağı kızdırın Sırayla patlıcan, patates, kabak, havuç ve sivribiberleri kızartın Kızarttığınız sebzeleri geniş bir kabın içinde karıştırın 4 diş dövülmüş sarımsağı, 1 su bardağı yoğurdun içine alıp, sebzelerin üzerine gezdirin 2 çorba kaşığı sıvı yağı kızdırın İçine kırmızıbiber ekleyin Yoğurdun üzerine dökün Tamek Domates Suyunu kenarlarına sıcak olarak koyup servise sunun |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|