Turşu Aşı Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Turşu Aşı TarifiTurşu Aşı Tarifi 1 Su bardağı aşurelik buğday Yarım su bardağı nohut Yarım kilo kuşbaşı et 6 Su bardağı su 5 Adet çarliston biber Yarım kilo taze fasulye 1 Kilo domates 1 Demet taze nane Tuz, kuru nane 1 Tablet et suyu 1 Yemek kaşığı domates ve biber salçası karışımı 2 Yemek kaşığı tereyağı Buğday ve nohutu bir gece önceden ıslatın Suyunu süzüp, tencereye etle birlikte koyun Tereyağı, et suyu tableti ve 6 su bardağı su ekleyip, pişirin Taze fasulyeyi temizleyip, üçe bölün ve tencereye ilave edin Pişmeye yakın ince doğranmış çarliston biberleri, kabukları soyulup doğranmış domates, salça ve tuzu ilave edip, karıştırın Ocaktan almadan önce taze naneyi doğrayıp, kuru nane ile birlikte ekleyin Bir taşım kaynatıp, sıcak olarak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|