Portakal Aromalı Peynir Topları Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Portakal Aromalı Peynir Topları TarifiPortakal Aromalı Peynir Topları Tarifi Malzeme: 200 gram beyaz peynir 20 gram Teremyağ 2 adet portakal Süslemek için : Pulbiber Beyazpeyniri çukur bir kaba rendeleyin Krem beyazpeynir ve oda ısısında yumuşamış Teremyağı ekleyin Krem haline gelinceye kadar karıştırın Portakalları iyice yıkayıp kuruladıktan sonra rendeleyin ve peynirli karışıma ekleyip karıştırın Üzerini kapatıp buzdolabında 1 saat kadar beklettikten sonra cevizden biraz daha küçük parçalara ayırıp top şeklinde toparlayın İsteğe göre pulbiber, iri çekilmiş antepfıstığı içi ve kıyılmış yeşilliklere bulayıp marul eşliğinde servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|