Deniz Mahsülleri Ve Rezene Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Deniz Mahsülleri Ve Rezene TarifiDeniz Mahsülleri ve Rezene MALZEMELER 18 Adet Cannelloni 1 İstakoz 2 Yengeç 20 cl Kaynatılmış Balık Suyu 2 Havuç 2 Kereviz Dalı 3 Rezene 5 clPastis 10 cl Taze Krema 20 gr Tereyağ 1 Soğan 1 Diş Sarımsak 1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 25 cl Beyaz Şarap 1 Demet Fesleğen Tuz, Karabiber HAZIRLANIŞI İstakozu 7 dakika, yengeci de 10 dakika sırayla balık suyunda kaynatın Etlerini kücük parçalara ayırın Kereviz ve havuçları kıyın istakozun başını ve yengeç kabuklarını etsuyunda haşlayın Zeytinyağında sarımsak ve soğanla birlikte kavurun Beyaz şarabı ısıtın, fesleğen demetini ekleyin ve 10 dakika kısık ateşle kaynatın Rezeneyi buharda 15 dakika pişirin Havuç ve kerevizleri tereyağında biraz pişirin Pastisi ısıtın10 cl deniz mahsulü suyuna, kremayı ekleyip karıştırın İstakoz ve yengeç etini kıyılmış fesleğenle hafifçe karıştırın Karışımı cannellonilerin içine doldurun Rezeneyi mikserde karıştırın ve suzun Tabaktaki cannelloni?lerin altına yayın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|