![]() |
Gülüşlerimden Öperek Uyandır Beni... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülüşlerimden Öperek Uyandır Beni...Tanyeri ağarırken çiğ taneleri üzerinden şavkını paylaştırdığı zamanlardan sesleniyorum sana ![]() ![]() ![]() Dolunayda çığlık atan bir gecede sevdim seni ![]() ![]() ![]() Sakın kederlenme sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duası ıslak, yarınları aydınlık cocukların düşlerinde büyüttüm seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beli kırık virgüllerle uzattım senli cümleleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Perdelerini güneşe aralayıp aynalara gülümse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Sana baharları getirirken Terlemiş yüreğimi Ilık nefesinle kurula ![]() Sevdanın kundağına sarıp Düşlerinde uyut beni ![]() Üşüyen tenimi Nefesinin sıcaklığıyla sar ![]() Avuç içlerinde uyurken Gülüşlerimden öperek uyandır beni ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gülüşlerimden Öperek Uyandır Beni... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülüşlerimden Öperek Uyandır Beni...cırcırböcee´isimli üyeden Alıntı “ Sana baharları getirirken Terlemiş yüreğimi Ilık nefesinle kurula ![]() Sevdanın kundağına sarıp Düşlerinde uyut beni ![]() Üşüyen tenimi Nefesinin sıcaklığıyla sar ![]() Avuç içlerinde uyurken Gülüşlerimden öperek uyandır beni ![]() ![]() ![]() ellerine sağlık |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|