![]() |
Yalnızlık İki Satır.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalnızlık İki Satır..Kopkoyu bir yalnızlık demledim kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce bir eşik yaptım, en soğuk mermerden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarlarından ışık sızmıyor surlarımın ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi güneşin ne doğuşu, ne batışı görünür oldu buralardan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok zamandır kumdan kale yapıp, bir dalganın alıp, götürüşünü beklemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok zamandır yağmura yakalanmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok zaman oldu fotoğraf makinemle yaşamın bir karesini dondurmayalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok zaman oldu, minik ellerle beraber dev bir kardan adam yapmayalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok zaman oldu bir şarkı tutmayalı, yüksek sesle bir şarkıya eşlik etmeyeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğim bir serçenin kanadı üzerinde atmıyor uzun zamandır ![]() ![]() ![]() Kopkoyu bir yalnızlık demledim kendime ![]() Sadece kalemim ve göz yaşlarımla ıslanmış satırlarım ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|