![]() |
Bizi Güçlü Kılan İki Şey.. Dua Ve Sabır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bizi Güçlü Kılan İki Şey.. Dua Ve SabırHer hayrın başıdır ya Bismillah… Kalbime Bismillah!!! Ruhuma Bismillah! ![]() ![]() ![]() Aldığım , verdiğim her nefese Bismillah! ![]() ![]() ![]() Daralmış gönlüme euzu-besmele ki şeytandan ırak olayım…! Ruhumu kasıp kavuran sıkıntıya bir besmele tadında yaklaşıyorum…ılık ılık…huzur dolu bir tatlılıkla benliğime şifa olsun diye… Bir karanlığın ortasında kaybolmuşum …Etrafta acımın temsili haykırışlarım yankılanıyor…Aman Allah'ım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ''yalnız Rabbine yönel ![]() Sana yöneldim YaRab…Sana Dayandım…sensin tek tesellim ![]() ![]() ![]() Neden? Niçin? Niye? Hep bana ! demeyeceğim…hakkım yok…Ben bana sokakta yol verene bile bin bir kibarlıkla TEŞEKKÜR ederken ,sahip olduğum bu sonsuz nimetlerin Sahibine bir kere bile teşekkür edemedim…elim ayağım tutarken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana sunulan gözleri aç…görebil-me yeteneğini faaliyete geçir! Bak kainat sana sunulmuş…Hadi teşekkür Et! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle ise siz beni (ibadetle) anın ki ben de sizi anayım ![]() ![]() Sana nankörlük ettim Allah'ım…varlığıma kattığın hayat ![]() ![]() ![]() ![]() Ve şimdi Senin affına sığınıp şükre duruyorum ; Verdiğin vermediğin…sahip olduğum olmadığım ![]() ![]() ELHAMDÜLİLLAH!!!! Eziliyorum yüklerin altında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah, sabredenlerle beraberdir ![]() Sabredeceğim elbet…bilirim ki Rabbim kullarına altından kalkamayacağı yük vermez…bu bir sınav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnşirah inşirah ![]() ![]() Hani Sen demişsin ya Allah'ım ; '' Kulum Bana bir karış yaklaşırsa ben ona bir arşın yaklaşırım '' Sana koşarak geliyorum…ve hissediyorum Seni yanımda…gözlerimin umutlu ışıltısı bu yüzden…kalbimin duracakmış gibi atması bu yüzden…dua dua koşuyorum Sana Yarabbi ! Peygamberimiz diyor ya :'' Dua, mü'minin silahıdır '' işte ben en kuvvetli silahımı almışım ![]() ![]() hiçbir dert beni yıkıma uğratamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senden gelen herşeye amenna YaRabbi! ![]() ![]() ![]() Ve her sıkıntıda; İnadına; Dua dua dua İnadına; Sabır sabır sabır! ![]() ![]() ![]() Ve tabiki her hale sonsuz Şükür! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|