![]() |
Saray Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saray Kebabı TarifiMALZEMELER 4 adet yufka yarım kilo kuzu kuşbaşı 1 kutu garnitür 1 büyük soğan 2 yemek kaşığı salça başemel sos için; 3 yemek kaşığı un 2 su bardağı süt 2 yemek kaşığı yağ kaşar peynir YAPILIŞ TARİFİ Önce kebabın içini hazırlayalım ![]() ![]() çok ince kıyıp tencereye alın ![]() bırakın ![]() ![]() kavrulduktan sonra garnitürü ilave edin ![]() koyup kaynatın ![]() ![]() Yufkaları üst üste serip dörde bölün ![]() kaseye oturtun ![]() koyun ![]() ters çevirerek tepsiye koyun ![]() Sos için margarini eritin ![]() ![]() edin ![]() ![]() gezdirin ![]() fırında tutun ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|