Sahanda Kekikli Pirzola Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sahanda Kekikli Pirzola TarifiSahanda Kekikli Pirzola Malzemeler 750 gr pirzola 3 Adet soğan 3 Adet domates 8-10 Adet sivi biber 8-10 Adet sarımsak Yarım çay bardağı sıvıyağ 250 gr mantar Tuz, kekik Hazırlanışı Pirzolaları döverek inceltin Üzerlerine tuz ve kekik serpin Hafif yağlanmış bir tencereye pirzolaları dizin Üzerine piyazlık doğranmış soğanları, onun da üzerine sarımsakları ve iri kesilmiş sivri biberleri yerleştirin Domatesleri elma dilimleri gibi kesip bir sıra halinde dizin Üzerine tuz ve sıvı yağı gezdirin Su ilave etmeden, et yumuşayana dek kısık ateşte pişirin Mantarları boyuna dilimler halinde kesip, 3-4 çorba kaşığı sıvı yağda suyunu bırakıp çekene dek soteleyin Pirzolalarla birlikte servis yapın
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|