Hindi Göğüs Tarifi (Buharda)

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hindi Göğüs Tarifi (Buharda)



Hindi Göğüs Tarifi (Buharda)

1 adet hindi göğüs (600 grlık)

1 adet limon (dilimlenmiş)

1 dal biberiye

2 çay kaşığı tane karabiber

4 dal rezene

1 çay kaşığı tuz

15 ölçek su

Makinenizin iç haznesine hindi göğsü yerleştirin

Üzerini biberiye, tane karabiber ve rezeneyle kaplayın

Son olarak limon dilimleri, tuz ve suyu ilave edip iç hazneyi makinenize yerleştirin

Kapağı saat yönünün tersine çevirerek kapatın

Basınç boşaltım valfını doğru konuma getirin

Baklagil butonuna basın (Gösterge otomatik olarak hindi göğüs etinin pişme süresini 20 dakikaya ayarlayacaktır)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.