Hindi Göğüs Tarifi (Buharda) |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hindi Göğüs Tarifi (Buharda)Hindi Göğüs Tarifi (Buharda) 1 adet hindi göğüs (600 grlık) 1 adet limon (dilimlenmiş) 1 dal biberiye 2 çay kaşığı tane karabiber 4 dal rezene 1 çay kaşığı tuz 15 ölçek su Makinenizin iç haznesine hindi göğsü yerleştirin Üzerini biberiye, tane karabiber ve rezeneyle kaplayın Son olarak limon dilimleri, tuz ve suyu ilave edip iç hazneyi makinenize yerleştirin Kapağı saat yönünün tersine çevirerek kapatın Basınç boşaltım valfını doğru konuma getirin Baklagil butonuna basın (Gösterge otomatik olarak hindi göğüs etinin pişme süresini 20 dakikaya ayarlayacaktır) |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|