![]() |
Mezgit Tavası Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mezgit Tavası TarifiMezgit Tavası Tarifi 500 gr ![]() 120 gr (1 su bardağı) + 6 çorba kaşığı un 1 su bardağı maden suyu 1 çorba kaşığı tereyağı (eritilmiş) 2 yumurtanın sarısı 2 su bardağı rafine yağ 1 su bardağı su 1 çay kaşığı tuz Genişçe bir kaseye 6 çorba kaşığı unu, maden suyunu, eritilmiş tereyağı, yumurta sarılarını ve tuzu koyarak iyice çırpınız ![]() ![]() Kalan 1 su bardağı unu bir tabağa koyunuz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|