Mader Soslu Poşe Yumurta Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mader Soslu Poşe Yumurta Tarifi



MADER SOSLU POŞE YUMURTA

Kaynar suya kırılarak pişirilmiş ve sertleşince delikli kepçe ile tabağa alınmış yumurtaların üstlerine mader sos dökülerek hazırlanır
Mader sosu: Bir kaba yağ koyun ve eriyince un ilave edin, hafif hafif karıştırarak esmerleştirmeden pişirin Buna azar azar et suyu ilave edin öte tarafta fındık kadar yağ ile kavurduğunuz rende soğanı da et suyuna katın Rende havucu, kıyılmış maydanozu, dövülmüş sarımsağı, karabiberi, domates salçasını, defne yapraklarını ve tuzu katıp karıştıra karıştıra pişirin Sonra defne yapraklarını çıkarıp tel süzgeçten geçirerek düzgün, pürüzsüz bir sos elde edin, yumurtaların üzerine dökerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.