![]() |
3 Balık Köftesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Balık Köftesi3 Balık Köftesi 100 g dilbalığı filetosu (derisi ve kılçıkları temizlenmiş) 175 g fenerbalığı filetosu 125 g somon filetosu (tercihen kuyruk tarafından) 1 yumurtanın akı 1 tatlı kaşığı yeşilbiber (iri kalacak biçimde dövülmüş) 1/2 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi 1 tatlı kaşığı tuz 2 çorba kaşığı zeytinyağı limon dilimleri (süsleme için) Dilbalığını, fenerbalığını ve somon balığının yarısını kabaca kıyın ![]() ![]() Balık hamurunu tezgâha aktarıp ceviz büyüklüğünde 30 parçaya bölün ve her parçayı yuvarlayarak sosis biçimi verin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3 Balık Köftesi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 3 Balık Köftesibalığın her türlüsünü severim :) tşkler güzel tarif için |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|