Baharatli Ton Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Baharatli Ton Tarifi



BAHARATLI TON

4 kalın dilim taze ton balığı (1,5 cm kesilmiş)
3 diş sarımsak
1 demet maydanoz
1 demet kişniş
taze zencefil
kırmızı biber
1 limonun suyu
50 gr tereyağı
zeytinyağı
tuz

Maydanoz ve kişnişi yıkayın doğrayın Zencefil ve sarımsağı ince kıyın Limon suyunu bir kaseye alın içine zeytinyağı, kıyılmış zencefil ve sarımsağı ekleyip karıştırın Balık dilimlerini bu marineyle kaplayıp buzdolabına kaldırın Bir tavada tereyağını eritin kırmızı biberi ilave edin, balık dilimlerini marinesinden alıp her tarafını 10'ar dakika kızartın Kızardıktan sonra kıyılmış maydanoz ve kişnişle servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.