Bezelye Püreli Pirzola Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bezelye Püreli Pirzola Tarifi



Bezelye Püreli Pirzola Tarifi

300 gram taze bezelye
4 adet kuzu pirzola
3 dal taze nane
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
1 adet soğan
1, 5 çay bardağı su
3 çorba kaşığı sıvı yağ

Yıkanmış bezelye tanelerini tencereye koyup üzerine su, tuz, taze nane ve tereyağını koyup kapağı kapatın Bezelyeler pişene kadar haşlayın Hemen sıcakken ezip püre yapın Tavaya sıvı yağı koyup kızdırın ve pirzolaların iki yüzünü de 5'er dakika pişirin
İstediğiniz baharatlarla lezzetlendirin ve servis tabağına aldığınız bezelye püresinin üzerine koyup sıcak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.