Milföylü Rosto Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Milföylü Rosto TarifiMİLFÖYLÜ ROSTO TARİFİ Malzemeler: 1 kg rostoluk dana eti 3 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 250 gr mantar 1 adet soğan 3 dal kıyılmış maydanoz 2 adet milföy hamuru 1 çorba kaşığı un 1 adet domates 1 adet yumurta sarısı Tuz, karabiber, biberiye, pul biber Yapılışı: Eti kızartın Tuz, karabiber ve biberiyeyi karıştırıp ete sürün Zeytinyağı ilave edilmiş fırın kabına koyarak 200 derece fırında 30 dakika pişirin Soğanı tereyağında kavurun Mantar, pul biber ve tuz ekleyerek pişirin Ocaktan alıp maydanoz ekleyin Milföyleri şeritler halinde kesin Mantarları yağlı kağıt serilmiş tepsiye yayın Eti mantarın üzerine yerleştirip üstüne bir-iki dilim domates koyun Milföy şeritlerini etin etrafına yerleştirip yumurta sarısı sürün 200 derece fırında 25 dakika pişirin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|