![]() |
Acılı Tavuk Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılı Tavuk TarifiAcılı tavuk tarifi MALZEMESİ 4 kişilik 4 tavuk budu 30 gram (2 çorbakaşığı) tereyağı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 250 gram küp domates 2 büyük boy çaykaşığı hardal tozşeker bir parça kırmızı biber un tuz karabiber YAPILIŞI: 1) Butları ateş üzerinde tütsüledikten sonra, yıkayıp kurulayın ve una bulayın ![]() ![]() 2) Fırın kabına butları dizin ![]() ![]() 3) 5-10 dakika pişirin, sonra da hazırladığınız sosu süzgeçten geçirip butların üzerine dökün ![]() 4) Fırın kabını alüminyum folyoyla kaplayıp, önceden ısıttığınız 200 derecelik fırına verin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|