|
|
#1472 |
|
bukettt
|
pardon ablacm yeni gördüm boşver yaa eeth isyanlardayım:)) bi değişiklik falan inş hayrlı olr reahatsız |
|
|
|
#1473 |
|
okaliptus
|
boşver ya buketcim, inan ilerde gülüp gecersin şimdi isyan ettiğin şeylere:)) ben şimdi lise yıllarıma dönebilsem aaaaah ah inan okulun möö sü iilan edilirim :))))))) |
|
|
|
#1474 |
|
bukettt
|
bende zaten derslere verdim kendimi yaa hiçbişi takmıyorum ama su zaman bi gecsae:))) |
|
|
|
#1475 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ :)) Son pişmanlık hiçrbir zaman bi işe yaramıyor okaliptus xD ~~ Geriye dönebilsem bende çok şeyi değiştiririm ama nafile Önemli olan yaşadıklarından ders almandır ~~
|
|
|
|
#1476 |
|
okaliptus
|
ders aldım ama nafile :)))) okul hayatım biteli cok oluyo :))))) inşallah işe girerimde ozamanlarımda dersime harcamadıgım enerjimi işime harcarım bende :)))))) |
|
|
|
#1478 |
|
bukettt
|
neyse ben çıkyım size iyi sohbetler anılarınızı tazelein:))) bende yatıyımda yarın liseme gidiyim:))) iyi gecelerrrrrrrrrrrrr |
|
|
|
#1479 |
|
okaliptus
|
aaaaaaa ama neden öle diyorsun benim işimi duanla senin işe girmene baglıyorsun de ki ikimizde girelim inşallah de :))))))))) |
|
|
|
#1480 |
|
okaliptus
|
canım bende yatıcam şimdi, kıs hakikaten bu saatte pc basında işin ne senin bi daha görmim hafta içi bu saatte seni:)))) |
|
|
|
#1481 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ bukettt bir lise öğrencisinin bu saatte pc başında ne işi var hakikaten :O Zzzzz Bi daha görmiyelim git yat uyu çabuk :D ~~ okaliptus inşallah beraber bi işe gireriz :D ~~ |
|
|
|
#1482 |
|
bukettt
|
ya valla konu arasirtiıorum iftara kadar çalısıp yatcam yani yatıyorum ![]() bi yandanda sizle konusuorum![]() neyse ben kaçtımmm
|
|
|
|
#1483 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ İftara kadar mı ? Sahur olmasın :) Neyse iyi uykular sana derslerinde başarılar ~~
|
|
|
|
#1484 |
|
okaliptus
|
canım dikkat et kendine yarın sarhoş gibi olucan okulda, bide ramazan vakti, oruc da var hastalanırsın böle yaparsan haberin olsun tatlı ruyalar sana ![]()
|
|
|
|
#1485 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ Gönlünü nasıl alsam bilmem ki ![]() :S Çiçek sever misin bilmem ama bak sana en sevdiğim çiçekleri getirdim![]() :sm_rolleyes: ~~ |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|